Back to business!

blog_header_1

30 Apr Back to business!

Na twee vrije dagen in verband met Koningsdag gingen we met frisse moed een korte week voor de vakantie tegemoet. Het doel van vandaag was om voor de ontwerpdocumenten grote stappen te maken. Deze moeten binnenkort ingeleverd worden. Deze documenten werken als houvast en handboek tijdens de realisatie van de motion graphics.

 

Ook hebben we vandaag foto’s gemaakt van alle aanwezige teamleden. Deze zijn bewerkt door Agri en iedereen heeft deze individueel gepubliceerd op hun Facebook pagina. Deze zullen ook als poster gebruikt gaan worden. Zodoende zullen er zeker 16 verschillende posters komen.
Vandaag hebben wij een kennismakingsgesprek gehad met één van onze presentators. Shalouw en Mustafa hebben met haar om de tafel gezeten en zullen een dezer dagen nog contact met haar opnemen.Door te kijken naar de kenmerken van het item, die iedereen kan zien als ze nuttig zijn en evalueren van hen door de Viagra pillen in onze online winkel bestellen tegen een betaalbare prijs en tegen gunstige voorwaarden.