Time flies when you’re having fun

12 May Time flies when you’re having fun

FreePressLive-09Op maandag 11 mei was het tijd om de livestream te oefenen. We zijn naar de studio op school gegaan en begonnen met het opbouwen en klaarzetten van het apparatuur. Dit verliep soepel. Elk crewlid had zijn eigen duidelijke taak en hij/zij was dan ook verantwoordelijk voor zijn eigen apparatuur. We hebben toen onze gehele uitzending doorgenomen. De mensen die op de set werken waren in de studio aanwezig en de anderen in de regiekamer. Door steeds te oefenen en verschillende aanpakken te testen konden we kijken waar er nog verbeterpunten nodig waren. Ook zagen we zo pas echt welke camerashots en kaders het beste waren, wanneer welke camera het beste tot zijn recht kwam en hoe we de onderlinge communicatie tussen floormanager en regieleden konden verbeteren. Het verliep steeds soepeler en aan het eind van de draaidag hadden we flinke stappen vooruit gemaakt. We voelen ons nu nog zekerder over de aankomende livestream.

Hieronder een kleine impressie van de oefening van de lifestream zelf.

FreePressLive-12
Dinsdag 12 mei
gingen we verder met onze individuele taken. Er werd goed overlegd binnen de verschillende groepjes en daarnaast is vandaag het officiële Facebook evenement aangemaakt “Livestream ‘Free Press Live’”. ’s Middags waren onze T-shirts klaar. Iedereen was enthousiast en we hebben ze meteen aangetrokken. Op onze Facebookpagina kun je het eindresultaat zien!

 Door te kijken naar de kenmerken van het item, die iedereen kan zien als ze nuttig zijn en evalueren van hen door de Viagra pillen in onze online winkel bestellen tegen een betaalbare prijs en tegen gunstige voorwaarden.