Wie zijn wij

Wij zijn 16 studenten die een livestream realiseren die in het teken staat van persvrijheid. In Nederland is persvrijheid vanzelfsprekend, er zijn echter genoeg landen waar de pers gecensureerd wordt en journalisten onder druk staan. Dit willen wij onder de aandacht brengen bij Nederlandse jongeren. De livestream zal op woensdag 3 juni om 11 uur uitgezonden worden via YouTube en op deze website. Volg de website, volg ons op Facebook en Twitter en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen. Ook zal op de website een blog bijgehouden worden.

 

De uitzending die op woensdag 3 juni te zien is zal volledig in het teken van persvrijheid staan. Om binnen zeven weken een live-programma neer te zetten is een uitdaging voor ons als team, maar hier gaan wij hard voor werken. Tijdens de livestream wordt niet alleen vanuit de studio uitgezonden, ook zullen er  vier motion graphics aan bod komen.

IMG_6100
10986983_807445922686487_7496623896572708385_o

Free Press Unlimited

Vanuit school moest de livestream gekoppeld worden aan een goed doel. Het concept en goede doel die de basis vormen voor deze livestream zijn uiteindelijk die van Joshá Lopez en Noortje Hulshof geworden: Free Press Unlimited. Free Press Unlimited is een organisatie die zich hard maakt voor wereld waarin de pers vrij is om te publiceren. Free Press Unlimited gelooft dat toegang tot onafhankelijk nieuws levens kan redden, doormiddel van verschillende lokale projecten proberen zij journalisten in oorlogs- en conflictgebieden bij te staan.

Het team

Josha López

Regisseur

Mustafa Kazanç

Productieleider & regie assistent

Shalouw Sophy

Projectleider & floormanager

Agri Alagöz

Art director

Noortje Hulshof

Producent, instarter & scenario en script

Glenn Dibbets

Scenario & script

Marilyn Oxenaar

Redactie

Marcel Peuijn

Redactie

Lianne Koopman

Redactie

Martijn Peek

Schakeltechnicus, producent & penningmeester

Luuk Buurman

Audio & audio post productie

Guus Visser

Camera & projectie/decor

Büsra Özkiliç

Camera & motion design

Jurriën Sprenkler

Camera & decor/licht

Ferhat Gökdemir

Camera & decor/licht

Willem Polman

Decor & licht
Door te kijken naar de kenmerken van het item, die iedereen kan zien als ze nuttig zijn en evalueren van hen door de Viagra pillen in onze online winkel bestellen tegen een betaalbare prijs en tegen gunstige voorwaarden.